chris koers

Koers Consultancy

Get Adobe Flash player


 Het is de bedoeling dat men op deze pagina aangeeft wat men voor een bedrijf zou kunnen doen of betekenen.

 Zoals bij mij gebruikelijk doe ik dat op een geheel eigen manier.

 Bij mij kunt u terecht voor bedrijfsadvisering in ruime zin met daarnaast een aantal bijzondere aandachtsgebieden. Dit vind u onder de kopjes.

 Als je kijkt naar mijn werkgebied, mag het niet verbazen dat ik opereer onder de naam “international Legal and Sales Consultants “. 

 Na eerst een tiental jaren in het bedrijfsleven te hebben gewerkt, ben ik weer terug gegaan naar de schoolbanken en heb ik in 1982 een studie rechten afgerond aan de RUG in Groningen. 

In die opleiding zijn alle aspecten van het contractenrecht, het overheidsoptreden en het bedrijfsrecht de revue gepasseerd. 

Uiteindelijk heb ik besloten mij te specialiseren in het ( bedrijfsmatige) strafrecht. 

Het leuke is dat daarbij natuurlijk ook weer alle aspecten van een onderneming aan bod komen.

 Wat is tegenwoordig niet strafbaar. Bij het beoordelen of iets verkeerd gaat, kijk je natuurlijk ook altijd naar hoe het dan wel had gemoeten.

 Na een korte tussenstap bij het Openbaar Ministerie heb ik mij in 1984 als zelfstandig advocaat gevestigd.

 Binnen dat vak heb ik mij, naast de algemene bedrijfsadvisering gespecialiseerd in het financiele- en fiscale strafrecht. 

Een aantrekkelijke keuze omdat je dan nauw samenwerkt met ondernemers en andere beroepen als bankiers, registeraccountants en fiscalisten.

 In administraties weet ik dus inmiddels de weg. Toen ik in 2006 met de advocatuur ben gestopt was ik eigenaar van kantoor met 9 gespecialiseerde advocaten/fiscalisten, zoals het hoort, gevestigd in een prestigieus pand met opdrachtgevers uit geheel Europa tot aan het Midden-Oosten en India toe

. Als u wilt weten wat ik heb gedaan, kunt u mijn c.v. bekijken

Een groot aantal van hen maken nog steeds van mijn diensten gebruik.